Tur til Figgjo/Opstad

Lenge siden forrige oppdatering. Har ikke vært så mange toppturer siden sist, men et ganske brukbart antall kveldsturer. Har hatt litt helsemessige utfordringer den senere tiden, med en galleblære som har skapt seg. Ga meg 3 turer på sykehus, hvor den siste endte med å operere den ut lille julaften.

Har nok et par andre turer hvor fotoapparatet har vært med, men bare ikke fått ut bildene ennå. Kan hende de kommer senere.

Idag ble det turen til nærmest som jeg gikk den. Hadde kjørt Ruben hjem, og startet bare turen derfra, og hadde en tanke om figgjorunden, men den utviklet seg til litt mer topptur.

Går langs skinnene på ålgårdbanen ett stykke, og skjærer oppover byggefeltet på stier mellom veiene. Kommer til toppen og bestemmer meg for å gå over en gjerdeklyver innover mot Rossåsen. Men tar til venstre for denne og følger litt traktorveier litt her og der.

Lyset er bare herlig. Godt at kveldene er blitt så lyse at det er mulig å ha med kameraet selv på disse turene, og oppleve et fantastisk lys. Og klarer å fange noen av disse gode øyeblikkene.

Er som vanlig med ett knippe av bilder, samt GPS sporet jeg gikk.

Related Images:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.