Om Siden

Hei. Jeg heter Bengt Danielsen Gullbrå, gift med Linn Danielsen Gullbrå, 2 barn på 17 og 7 år, og jeg er veldig begeistret for å komme meg ut i naturen å gå litt. Aller helst til en fjelltopp, eller nut. Men det kan og hende at jeg tar meg en sykkeltur på tandemsykkelen med minstemann.


Vi overtok en hund i september 2021, og denne er fast følge på turene mine fremover. Dette er Max, en Border Collie, som fortsatt har litt valpenykker med seg. Han er bare litt over året gammel. (f. Juli 2020)


På de aller fleste turene mine, så har jeg med meg en GPS(Garmin Gpsmap 60cx) og fotoapparatet(Canon 40D), og vil skrive litt info om hver tur, samt legge ut bilder og GPS spor. Gps sporene er i noen tilfeller også mulig å laste ned. Ellers så var hunden vår, Chivas stort sett alltid med meg på turene.


Mesteparten av turene er for en del år tilbake. Og pga vektproblemer og tilhørende utfordringer med knær, så har det blitt lite i de siste 5-6 årene. Men nå etter en betydelig vektnedgang, så er jeg igang igjen. Liker veldig godt å gå turer alene, men å ha med selskapå på turene er helt topp. Hadde tidligere mye med eldste sønnen min, Ruben, på en del turer. Og yngstemann, Tobias 7 år, har og akkurat begynt å bli med. 


God motivasjon for de små er å ha med stormkjøkkenet og en flaske med pannekakerøre. 


Disclaimer

Du er selv ansvarlig for hvordan du tolker informasjon som du finner på siden min. Jeg informerer etter beste evne, men ting endrer seg underveis. Stier kan gro igjen, merker kan viskes ut, eller ett byggefelt kan ha havnet mitt på stien.
Gjør deg noen undersøkelser før du drar, og lykke til på tur.

Related Images:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.