Fotturer,  Sandnes

Vedafjell og Ragnhildsnuten

Tok utgangspunkt fra Folkehjelpshuset på Austrått idag. Gikk derfra opp Skaarlia og svingte oppom Ragnhildsnuten før jeg siktet meg inn på Vedafjell. Såg snittet til å klokke inn 4 topper på Fjelltoppjakten idag. Først Ragnhildsnuten, Vedafjell, Skjenanuten og Brekkafjellet.

Det føltes litt rart denne gang. Har gått mange ganger opp til Vedafjell, men da har jeg alltid startet i Melshei. Men denne gangen ble det motsatt vei. Er mange detaljer som en ikke får med seg før en snur og går tilbake. Men det gjorde det jo bare mer interessant. Ble nesten som en helt ny topp som ikke var besteget før.

Hund på tur

Hadde som vanlig med meg Max på tur, og han blir fort utålmodig når han far skal stoppe å ta bilder hele tiden. Da snur han seg og ser på meg som om han sier “komme du ikkje snart?” Og hvis det går alt for lang tid, så ruller hans rundt i graset og vikler seg inn i hundebåndet.

Det er jo av og til det kan være utfordrende å ha meg seg hund på tur. Spesielt når man møter kuer med bare en spene…. (Les: Stut). Max er jo kjempenysgjerrig på disse store dyrene. Men det er jo ikke alltid at disse stutene syns det er greit å få en hund så nært innpå. Verste er vel når man treffer på kyr med kalver i flokken. Da er det bare å holde avstand. Vi møtte jo en flokk med stuter på Brekkafjellet. Og med begrenset mulighet til å gå rundt. Et av disse store dyrene fattet interesse for oss, og beveget seg mot oss. Men det ble heldigvis ikke problemer av det.

Det var og 2 hester sammen med stutene. Men de kunne vel knapt brydd seg mindre.

Related Images:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.