Fotturer,  Time

Njåfjellet og Lyefjell i vått vær

Har 1. dagen som gressenkemann i dag. Fruen og Tobias er reist til Beitostølen. Og jeg skal opp og overta om 2 små uker. Da ble det tur til Njåfjell og Lyefjell i dag. To topper til inn på fjelltoppjakten. Men turen i dag var nok litt i det fuktigste laget. Håpte at regnet skulle gi seg, men det kom noen gode bøyer hele tiden. Og så var stiene godt gjengrodde med høyt og bløtt gress.

Parkerte like ved Lye Ungdomsskule, og gikk opp igjennom byggefeltet. Etter hvert så blir det mer tur-terreng ut av det. Men litt spesielt når du hører Isbilen under hele turen.

Stiene i området varierer veldig, alt ifra nærmest motorveier til så vidt en skimter stien. Og når jeg skulle opp til Njåfjellet så måtte jeg ta en litt annen vei pga noen kyr som sto i veien. Og med Max på tur, så går jeg ikke rett forbi disse svære nysgjerrige dyra. Så da ble det over ei myr i stedet. Og her kunne nok de som ikke er båtvante bli sjøsjuke. Det gynget godt i blaut myr gitt.

Det var enn del ulldotter langs stien idag, og Max heste seg fram, og ville helst jage etter dei.

Fikk tatt noen bilder med kamera underveis, men har funnet ut at jeg ikke tar med kamera på slike fuktige turer igjen. Og så var det ett eller annet som tappet batteriet på mobilen, så den og gikk veldig fort tom for strøm. Og det verste med det, var å ikke kunne bruke google maps når jeg skulle navigere meg ut av veinettet her. Kjipt når du går langt etter en vei, bare for å oppdage at det var en blindvei,

Vel hjemme så var det å få av alt av klær. Var blaut inn til bokseren i dag 🙂

Related Images:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.