Oppskrifter

Tur omelett

For de minste, så er det veldig kjekt å ta med stormkjøkken og lage litt varm mat på tur. Det kan være fra enkle retter, som denne omelett, til mer avanserte. Selv så liker jeg best de enkle. Og forbered så mye du kan på forhånd. Og la de små være med.

Dette er en oppskrift jeg hadde med meg på tur for lenge siden, men gjetter på at den fungerer like godt idag.

Tur omelett

Enkel mat å ta med når du skal på en dagstur

 • stormkjøkken
 • 3 Egg
 • 1 Snack Paprika
 • 3 Grillpølser
 • Salt og pepper til smak
 • olje/smør til steking
 1. Visp sammen egg og ha i en tett beholder

 2. Skjær opp paprika og pølser og ha i en zip-lock pose

 3. Pakk til tur

 4. Når du skal lage mat på turen, så steker du først pølser og paprika, og så kan du krydre dette underveis. 5. Når det nærmer seg ferdig stekt, skru ned gassen og få en kyndig person til å helle over eggeblandingen. Pass på at det ikke svir seg i bunn. 6. Server. Husk at du står fritt til å variere med hva du liker best av grønnsaker, kjøtt og krydder. Men dette var en hit hos Sønnen min for 10 år siden. Husk å la de små få delta i matlagingen:)

Lunsj
omelett, stormkjøkken, turmat

Related Images:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.