Fotturer,  Klepp

Geocache jakt på Vasshus

Tenkte å teste geocaching på Tobias idag. Om dette var noe han kunne like. Og det falt jammen i smak. Så da tok vi sykkelen fatt og trødde oss frem til Vasshus barnehage, det så var den gamle skulen til Ruben. Men som nå er gjort om til en ren barnehage. Her parkerte vi sykkelen og gikk over veien og inn på grusveien som går ned til fuglatårnet på Gruda, som det heter.

Trykk på knappen under for å lese mer og se bildene fra turen.

Det var ikke den store eller lange turen idag, men det er ikke alltid poenget heller. Men vi kom oss litt sent ut, da vi koste oss litt i hagen først med vannslangen, og fikk tatt en runde med plenklipperen og før vi reiste. Men til slutt ble sykkelen pakket, og vi kom oss av gårde. Sykkelen er en tandem, elektrisk sykkel som vi har på lån fra hjelpemiddelsentralen, og den er bare helt genial. Tobias sitter framme, og jeg sitter bak. Og det er den bakre som styrer. På veien stoppet vi på Coop Marked for å kjøpe en pose med kjeks, og hver sin is som vi måtte ha på veien.

Parkerte sykkelen ved barnehagen og gikk ned til Fugletårnet. Tobias fikk overta GPSen og geleidet oss helt fram. Og vi kom oss opp i tårnet for å lete etter cachen, som vi faktisk ikke fant med en eneste gang, men så dukket den plutselig opp. Og Tobias fant seg en kongeparken mynt oppi som premie. La igjen en Quick Transport kulepenn som kompensasjon. Vi hadde og litt kjeks og drikke her før vi klatret ned, og tuslet videre innover langs brekende sauer mot Grudavatnet. Men når tistlene og gresset ble høyere enn Tobias, så ble vi enige om at vi kunne snu og gå tilbake.

Tilbake til Barnehagen, så var det jo obligatorisk å sjekke ut lekeapparatene og teste hver og ett av dem. Rutsjebanene er nok litt favoritter her. Men klokken går fort, og tiden for kveldsmat kom mens vi var her, så da var det bare å slenge oss på sykkelen, for å trø hjem igjen. Tobias takket meg flere ganger for en fine tur, så det blir nok ikke lenge før neste tur.

Dersom du selv tenker å sjekke ut denne cachen, så er det fint å parkere på parkeringsplassen til barnehagen, eller om du vil gå litt lenger, så parker ved Coop Marked, så går du herfra. Ellers så er det grus/traktorvei helt frem til fugletårnet, og traktorvei ett stykke videre etter dette før det blir til en smalere sti.

[sgpx gpx=”/wp-content/uploads/gpx/20210804 – Vasshus Gruda.gpx”]

Related Images:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.