Fotturer,  Klepp,  Turer

Seleringen, litt utvidet

Det er godt å komme seg ut på kveldene. Fryktet at jeg skulle bli søkkblaut, men det gikk jo veldig godt.. var bare dråper. Var litt i tvil om hvor langt jeg skulle gå ikveld, men det ble “bare” seleringen, eller selevegen rundt om du vil. Men utvidet den litt til sele havn via stranda og opp ved brua.

Fikk knipset litt bilder idag og. Ble imponert over noen av vardene som står nede ved ved rullesteinene. Håper de får stå ifred. Se bilde av det nedenfor.

Kjenner at jeg begynner å bli klar til å bevege meg litt mer utenfor allfarvei, og prøve å snike meg opp på en eller annen fjelltopp. Savner å nyte utsiktene fra de turene jeg gikk for mange år siden.


Warning: Undefined property: stdClass::$options in /home/3/g/gullbraa/www/turblogg/wp-content/plugins/photo-gallery/framework/WD_BWG_Theme.php on line 1152

[sgpx gpx=”/wp-content/uploads/gpx/20210727-utv_selering.gpx”]

Related Images: