Fotturer,  Sandnes

Ragnhildsnuten med Tobias, farmor og farfar:)

Da ble det jammen tid for en ny tur. Hadde en tur til Ølberg forrige uke. Hadde Tobias med meg i bæremeisen og Farmor  og Farfar med som reisefølge. Må nesten ha med noen som kan være med å bære litt ekstra ting og tang når vi skal steike pannekaker på tur.  Men det såg noe spøke ut  for hele matlagingen, da jeg manglet gass til gassblusset. Men hadde en plan om at det har de på nærmeste bensinstasjon, har ihvertfall hatt det før. Men måtte innom 4-5 stasjoner før jeg endelig fikk tak i en beholder:)

Vi kjørte ut mot melshei og tok opp mot ragnhildsnuten. Parkerte på en påbegynt vei, men som ikke gikk noen sted:) Hele turen opp og ned er på under 2 km, så det er ikke den lengste turen. Fin for småunger som vil gå sjøl ihvertfall. Nå var nok ikke Tobias klar til å gå noe sjøl ennå, han storkoste seg bak i bæremeisen.  Men kjente på meg at jeg er nok litt ute av turformen min:) Pumpa fikk litt å jobbe med på vei oppover.

På vei opp så vi en fin benk som vi kunne ta rasten på når vi kom ned igjen. Håper bare at ingen andre hadde samme tanken:) Og når vi kom på toppen så er det en ganske flott utsikt, selv om ragnhildsnuten ikke er så kjempehøy. Faktisk så lite høy at UT.NO betegner den som en haug:)

Vi fikk sett utsikten, og komt oss ned til benken som ennå var ledig. Fyrte opp gassblusset og satte igang med pannekakesteking. Så da ble det servert pannekaker med jordbærsyltetøy og kaffe. Det kom noen få dråper, men det ble heldigvis bare med det. Hadde flott vær hele turen. Godt å komme seg ut igjen.

[sgpx gpx=”/wp-content/uploads/gpx/20160911-ragnhildsnuten.gpx”]

Related Images: