Fotturer,  Klepp

Midgardsormen

Da fikk vi endelig sjekket ut midgardsormen. Alle 4 på tur sammen. Det er toppen av lykke:)
Vi kjørte til Klepp Stasjon og fulgte anvisningene til parkering derfra. Og gikk tydeligvis ikke den snareste veien. men men, vi hadde ikke vondt av det. Selv om det var lenger til brua enn vi først så for oss. På veien til “ormen” så hørte vi korpsmusikk i det fjerne. Det viste seg senere at det var “Korps på Friluftstur” som spilte. Men de var ferdig før vi kom fram, møtte flere av dem da de returnerte til bilene sine.

På brua så ble det litt vondt i nakken, da vi måtte lese alle navnene som sto der. Våre var dessverre ikke representert, men vi så flere navn til slektsfolk. Og det var ihvertfall kjekt. På andre siden tok vi en pause og nøt det medbrakte som Ruben sto for denne gangen.

Frem til nå så har Tobias hatt tilhold i bæremeisen, men returen fikk jeg en lett sekk på ryggen og Tobias formelig sprang ca 1 km før han ble bært de siste 500 meterene av Linn. Det ble en flott tur i nydelig vær. Selv om vi såg for oss at “Ormen” kanskje skulle være noe lenger. Men flott var den uansett.


Warning: Undefined property: stdClass::$options in /home/3/g/gullbraa/www/turblogg/wp-content/plugins/photo-gallery/framework/WD_BWG_Theme.php on line 1152

[sgpx gpx=”/wp-content/uploads/gpx/20160917-midgardsormen.gpx”]

Related Images: