Sykkelturer

Sykkeltur til Kleppeloen

Idag fikk sykkelen sin første luftetur. På 2 år faktisk. Og det ble Klepp Kommune sin kulturdag i Kleppeloen som ble målet. Madcon skulle egentlig ha konsert der, men pga skade, så ble det AdmiralP som sto for synginga der istedet. Trur jeg liker han bedre enn Madcon, så det ble jo bra for min del. Ruben og storkoste seg der vi sto, ikke så veldig langt fra scenen. Han var ihvertfall veldig fascinert av røykmaskinene de hadde:D.

Turen til loen sykla vi gjennom verdalen, mens tilbaketuren gikk en noe lenger veg, om Bore og Borestranda. Og da ble det jo en sykkeltur på nesten 18km ut av det. Kjenner det i rumpe og lår nå ikveld ja. Men satser på at det ikke blir så lenge til neste gang vi kommer oss ut slik:)


Warning: Undefined property: stdClass::$options in /home/3/g/gullbraa/www/turblogg/wp-content/plugins/photo-gallery/framework/WD_BWG_Theme.php on line 1152

[sgpx gpx=”/wp-content/uploads/gpx/20150607-kleppeloen.gpx”]

Related Images:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.