Ukategorisert

Tur med Ruben og Chivas

Lenge siden vi gikk på tur sist nå. Og igår fikk jeg med meg Ruben og. Tenkte at Bella ikke ville like det været vi skulle gå tur i.

Hadde tenkt å gå min vanlige runde, men med det været som var, kuling og regne fra sørøst, så hadde det ikke noe for seg å gå helt ned til sjøen. Så dermed så tok vi turen inn Rindavegen heller, og gikk igjennom noen gårdstun der. Problemet der var jo at det gikk noen bikkjer løse der, og den ene hadde jo ikke tenkt å gå hjem igjen. Så da ble det litt frem og tilbake, og ringte på det ene huset, men da for bikkja hjem, og vi kunne tusle videre.

Vel hjemme var det å henge klær og folk til tørk. Kjente at det klødde i lårene når varmen kom tilbake. Angret på at jeg ikke hadde ull under buksa. Men trodde nok den var mer vanntett enn den viste seg å ikke være:)

[sgpx gpx=”/wp-content/uploads/gpx/RK_gpx _2015-03-09_2015.gpx”]

Related Images:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.