,  Time,  Turer

Tur til Brusaknuten

Dette er en tur jeg lenge har hatt lyst å ta. Første gang jeg er på denne toppen. Ikke helt heldig med været, da. Men det var ikke poenget idag. Poenget var å komme seg ut igjen og forsøke å fortsette den trenden jeg har kommet igang med nå:)

Var litt bekymret for at det skulle regne på turen, men tror ikke det var en eneste regndråpe på turen:)

Les mer for mer tekst og bilder

Turen til Brusaknuten starter fra denne sauesorteringstasjonen. Jeg var litt usikker på om jeg fikk lov å parkere på innsiden der, så jeg stilte meg fint opp på utsiden. Tenker nok at det er der inne folk flest parkerer.
Første biten av turen går på grusvei, og hele turen er i grunnen godt merket med Turistforeningens Røder merker. Men GPS sporet som jeg fulgte gikk nok litt uten om disse merkene, litt over mo og myr, så jeg ble ganske våt i bena til tider. Kanskje på tide å spraye på en ny omgang med impregnering av skoene:)

Det var ingen andre folk å se, og ikke spor av at det var dyr ute heller, så Chivas fikk løpe fritt hele turen. Tror ikke det ville vært noe problem selv om det var en og annen ku eller sau der heller. Hun holder seg stort sett rundt der jeg er, og har nok lært seg å følge stien. For det er som regel der hun er, virrende foran meg på stien:)

Etterhvert så kommer jeg opp til siste bit, og hele toppen er innhyllet i tåke. Jaja, hadde en mistanke om dette når jeg så hvor lavt skyene var når jeg kjørte inn. Men det var bare å trø på å komme seg opp. Vel oppe på toppen så var det jammen ikke mye utsikt, men får ta det igjen en annen gang. Fikk tatt noen bilder, og postet litt på instagram, og satte opp speilrefleks kameraet balanserende på en stein, og fikk tatt vardeselfien:) Prøvde å få Chivas til å sitte litt bedre, men hun er egentlig i modus til å gå videre, eller tilbake i dette tilfellet… Ikke kjekt å stoppe opp slikt:)

Nedover så tok vi en annen rute, og igjen tok gpsen meg forbi de røde merkene. og det ble mer våt myr å trapse i. Men for all del.. jeg var innstilt på at jeg ville bli våt idag. Til slutt kommer jeg til traktorveien igjen, og da er det jo bare plankekjøring igjen.

Håper det ikke er lenge igjen til jeg får sjans å ta neste tur.

Da kan dere bare kose dere med bildene under:)

Related Images:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.