Fotturer,  Lyngdal

Påsketur i Lyngdal

Vi måtte ha en liten tur idag og. Det ble meg, svigermor, Ruben og Elias, sammen med Chivas og Nunu som gikk på turen. Vi fulgte veien til Hompland, fant oss en fin plass å spise kvikklunsjen vår, før vi returnerte.

Må bare ta med bildet av Huggormen som jeg så når jeg skulle rydde litt greiner nedforbi hytta tidligere på dagen:)

Har sett når det blir lagt ut bilder av huggormer på facebook at det kommer ganske mange kreative forslag til hvordan man tar livet av disse flotte dyrene.  Forstår at det er noen som har slangeskrekk og får frysninger på ryggen av å se disse dyrene, men det tjener ingen å kverke dem når du kommer over dem ute i naturen. Det er viktig å vite at Huggormen er fredet i Norge, sammen med andre slanger, øgler osv. Viktig å vite at en Huggorm biter sjelden, og det er ikke alltid at den injiserer gift heller. Men blir du bitt, så kan det være lurt å ta en tur til legen om ubehaget/smertene vedvarer. En Huggorm vil alltid prøve å fjerne seg fra deg som kommer nær den, så hvis du bare stopper helt opp, og trekker deg litt tilbake, så vil den rask fjerne seg i motsatt retning av deg.

Related Images:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.