Fotturer,  ,  Time,  Turer

Ny tur til Brusaknuten

Måtte ha meg en liten tur igjen… va jo nesten ei heile uke siden sist. Og då tenkte eg det ville vært fint med en liten kveldstur til Brusaknuten igjen, siden det var garantert mye bedre sikt denne gangen. Har jammen vært ei deilige helg med mye beising og familiekos, og då va det godt med kveldens tur som avslutning på den supre helga.

Parkerte igjen på samme plassen som sist, rett utenfor porten til sauesorteringsanlegget. Og vi durte på innover langs traktor veien. Måtte snue meg av og til, da det er viktig å se litt tilbake og av og til. En går fort glipp av noen flotte “bilder” hvis ikke.

Etterhvert når jeg kommer meg opp mot toppen, så ser jeg det er noen rare skyer på himmelen, men det viser seg å være brannen på Edlandsfjellet som hadde blusset  opp igjen. Den økte ihvertfall veldig i menge røyk iløpet av turen min. Brannen startet pga en engangsgrill.  Det er totalforbud mot ild utendørs for tiden, og det gjelder også engangsgriller.

På vei ned så var det blitt mørkt og hodelykten ble tatt fram og satt på hodet. I begynnelsen er det bare når det er litt bratt og ulendt at jeg hadde den på, men på slutten ble det så mørkt at det var bare å ha den på hele tiden. Selv på traktorvegen var det nødvendig med lys, så en ikke snubla i de litt større steinene som lå der:)

Her kommer bildene fra turen:)

Her er en mer interaktiv visning av ruten jeg gikk, og du kan laste ned GPS sporet under.

[sgpx gpx=”/wp-content/uploads/gpx/20140427-Brusaknut.gpx”]

Related Images:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.