Sandnes,  Turer

Kveldstur til Vedafjell

Lurte på om jeg skulle ta meg en liten tur ikveld, og heldigvis så foreslå Linn nokså samtidig at jeg burdte tatt meg en tur. Chivas kjedet seg nok litt:) Og bestemte meg litt raskt for å ta Vedafjell. Husket at det var en fin tur. Gikk den med Ruben for ett par år siden.

Les mer for bilder og mer tekst

Men jeg husket ikke den laaaange bratte bakken i starten:) Og den fikk jammen pumpa igang, gitt:) Registrerte og på veien bort at det lå skodde på toppene, men det er i utgangspunktet ikke utsikten jeg går for nå…:) Her skal kaloriregnskapet balanseres litt:) Hadde meg ett par stopp for å nyte utsikten bakover. Tror det er lett å glemme å se den veien, og da kan det være du går glipp av noen flotte utsikter.

Vel oppe på toppen var skumringen nesten gått over i mørke, så da var det å finnne frem hodelykta, som jeg først måtte reparere litt, litt vann og så var det å knipse de faste tingene. Prøver alltid å få meg ett selfie foran varden,

Når jeg omsider startet på turen videre, ned på andre siden, så var det ikke mye lys igjen. Men når du kommer over neste topp her, og ser utover Sandnes, så gjør det at det er definitivt verdt å ta turen så seint. Ett fantastisk skue, fikk fanget litt av dette på ett instagram bilde🙂 Når en kommer ned her, så treffer du på en vei, og denne følges nedover ett stykke… og så bommet jeg litt. Mørkt, uklar sti gjorde at det ble en liten krusedull her på gps trackingen. og etter dette partiet er det vei, både asfaltert og grus helt tilbake til skytebanen på melshei, hvor jeg parkerte.

20140410 23.34_SH_21

Related Images:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.