Klepp,  Turer

Tur til Vasshus og over Skas hjem igjen

Sallan… Jammen ble det ikke nok en tur ikveld:) Kjenner at dette gjør godt for kropp og sjel:)

Prøver å få tatt litt bilder bygninger og objekter som kjennetegner bygda vår:) Kjennes godt ut å ha vært med å kjempet om å beholde skolen vår, og “vunnet” over politikerne:)

Kom til undergangen med Shellen, og der var det en moped som stor der lettere henslengt… Jaja, får ringe politiet og rapportere den, men den var ikke meldt stjålet. Og ved nærmere øyesyn, så ser jeg ar den er punktert, og vi blir vel enig om at det er eieren som har “gjemt” den der.

Videre passerer jeg Voll “Sentrum”, og går forbi vårt eget lille ysteri, Voll Ysteri. har ennå til gode å ta turen innom, men får prøve på torsdag. Da det er torsdager fra 16-19 de har åpnet.

Målet for turen før jeg vendte nesen hjemover, var vår kjære skole, Vasshus Skule. Tok turen videre og over markene for å komme litt snarere hjem. Over Skasmyra traff jeg på noen som sikker har for vane å lufte bikkjene sine etter mørkets frembrudd. En stor staff av ett eller annet slag, og noe som kunne ligne på en pitbull. Hun hadde ett svare strev å holde igjen denne digre staffen, og må innrømme at jeg tenkte at det kanskje hadde vært noe kjipt om hun ikke klarte det.

Les mer for bilder

Turen 31/3-2014

Related Images:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.