Klepp,  Turer

Tur rundt seleringen

Fikk endelig gått meg en tur igjen. Har vært lite tid til det, men skal ikke legge skjul på at den sofamila har vært lang og til tider, med lite energi/motivasjon. Men det er bare å omme seg ut som fikser på dette. Så blir det forhåpentligvis lettere etterhvert:)

Turen idag gikk hjemmefra og rundt seleringen, men gikk innom selekai og bort til hengebroen over figgjoelva og. Og idag hadde jeg med meg fotoapparatet. Det var spennende med den tåka som hadde kommet sigende iløpet av ettermiddagen:) Og mener ihvertfall selv at bildene ble tålig bra:)

Hadde som vanlig med meg Chivas, og festet båndet hennes i beltet, så har jeg hendene fri til å knipse ivei:)

Les mer for å se bilder

[nggg id=40]

20140330 22.57_SH_15

Related Images:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.