Fotturer,  Gjesdal,  Time,  Turer

Tur langs Figgjoelva

Idag ble det en liten tur langs nedlagte ålgårdsbanen/figgjoelva. Hadde lovet denne turen til Ruben for en stund siden. Lettest er å kjøre inn mot Vaule Sandtak, og parkere før fe-risten. Så går stien ned til venstre rett før fe-risten. Og da er det ikke verre å følge skinnene helt til du kommer til Figgjo. Litt usikker på hvor lang tur det er, da vi ikke gikk så langt. Det virker og som om det er en del syklister som benytter seg av stien her. Men de vi traff oppførte seg fint:)

Det er flere steder det er muligheter for å ta en rast med både bål og medbrakt grill. Noen steder har elveigerlaget laget gapahuker, hvor det er grue og mulighet for å sitte. Men jeg tror det er det beste å ha med medbrakt ved om du tenker å tenne bål. Og mens det er fiskesesong, så er det vel ikke umulig at du blir “kasta bort” når det kommer fiskere som skal benytte seg av dette. Men observerte og steder der det ikke er gapahuk, men med ferdig grue.

Vi nyttet den ene gapa huken. Det var litt greit, da Ruben hadde unnlatt å ta på seg sokker, og dermed fikk litt gnagsår. Så da fikk han tørket opp beina, og plastret sårene. Vi fyrte opp bål med medrakt ved, og fikk grillet oss noen pølser og et par marshmellows. Og så var det veldig godt å varme noen sjokoladefylte kjeks over bålet.

Related Images:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.