Sola,  Turer

Tur til Ølberg

Endelig var det ut på tur igjen… Dvs det hender at jeg tar meg en og annen kveldstur, men da er det som regel mørkt og ikke så mye spennende å skrive om:)

Men idag var det Meg, Ruben og Chivas som kjørte ut til Ølberg for å gå en tur. Vi hadde med oss sekken med kokeustyret, og GPSen slik at vi kunne prøve oss på å finne noen Geocacher.

Før vi begynte å lete etter cachen, så var vi innom bunkersanlegget og inspiserte det. Skulle vært spennende å hørt historien til disse anleggene.

Den første cachen var på kaiområdet, men vi klarte ikke helt å finne den. Kunne ikke gjøre så mye ut av letingen heller da det var mange muggels i nærheten.:)

Ferden fortsatte videre over Ølbergstranden, med et lite stopp i en grotte-elv-sak der Ruben koste seg. og ellers så det stopp ved hver eneste liten pytt/kulp som var forssen slik at Ruben kunne kaste noe oppi for å knuse isen. Vi hadde en stopp ved Store Trælen for å prøve å finne en til Geocache, men den var borte den og.

Vi gikk litt tibake til Lille Trælen og skulle steke hamburgere, men jeg fikk ikke gang på kokeapparatet. Så vi tok det igjen i garasjen hjemme…:)

Tilbake veien ble på en måte like lang, og det er lett å se av kartet nederst:) En hver pytt og kulp måtte utforskes, og isen knuses:)

Vel tilbake på stranda, så måtte vi stoppe ved noen som bygget sandslott, og dette var noen veldig voksne unger:) Men så var det et voksent sandslott og.

Turen kan anbefales, men ha godt skotøy, og gjerne ekstra skift til ungene, da det er bløtt på flere steder på turen. Det er overhodet ikke egnet for barnevogner fra punktet forbi stranda. Men det er ellers mulig å gå helt over til Sola stranda langs sjøen her:)

Related Images:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.