Fotturer,  Gjesdal,  Turer

Sikvalandskulå

Då blei det nok en tur. I fina været denne gangen. Meg og John på jobben gikk til Sikvalandskulå. En flott og til tider nokså tung tur. Er en del opp og ned. Og til gjengjeld så er ikke turen så veldig sprekt merket. Ingen røde merker her, men den er nødlet. (Nødling – liten haug med steiner for å markere en rute)

Været idag var som sagt kjempeflott, selv om utsiktene tidligere på dagen ikke var så spreke:) med lavt skydekke. Men det klarnet fint opp i god tid før turen. Men temperaturen var ikke helt med. Men det er vel naturlig når det er blest fra nord.

Vel oppe på kulå, så åpenbarer det seg en fantastisk utsikt alle retninger.

Med på turen så var og bikkjene. Chivas og John sin Foxy, ei ung schaefer tispe. De ble ikke akkurat perlevenner på turen, da Chivas ikke var helt med på notene da en godt større hunder kom litt for tett innpå:) Men hun sa klart ifra at dette ikke var helt iorden:). Men sånn ellers så var det ikke problem å ha disse to hundene med på samme tur.

Parkering
Her kommer det an på hvor du kommer fra, men du kan komme fra E39, og da kjører du ut fra Ålgård og sørover. Etter å passert avkjørsel til Sirdal og Brekko, så får du etter hvert en vei inn til høyre. Kjør inn her og så er det en parkering på venstre siden når du kommer rundt en krapp venstresving. Se kart lenger nede.
Alternativt kan du kjøre om Undheim, og veien som  går til Knudaheio. Igjen se på kartet lenger nede for å se ca hvor du skal stoppe.

Om turen
Turen er på ca 5 km frem og tilbake. Og du bruker halvannen time på turen(i greit tempo) + pluss pauser. En del tunge kneiker som skal forseres.

Related Images:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.