Turer

Kleppeloen – Kultursti og konsert VAMP

Da er det en uke siden sist jeg var på tur:) Nå var det Kleppeloen som sto for tur.  Ruben hadde med seg en lapp som sa at det var gratiskonsert med Vamp i loen, og før det en kunst og kultursti med spennende innslag.

Vi parkerte bak OBS bygg, og gikk ned til Stamsædgården. Her starter kulturstien. Første innslag var en som spilte på gitar i garasjen på gården. Videre var det innslag av en som spilte trekkspil, kunst opplevelser. Til og med Skogstrollet viste seg.

Vel nede i Loen så var det enormt med folk. Aktiviteter som trampoline, megasjakk, stylter var der for å aktivisere de fleste. Og at det var mye folk fikk vi bekreftet i grillteltet. En laaang kø. samme i isbua, laaaang kø her og for litt is og Kaffe.

Etter en stund med køståing og vandring rundt i loen, startet VAMP å spille sine sanger. Spennende å være på konsert:) Ruben syns det var like greit å kose seg med å løpe rundt i skråningene.

Etter at alt var slutt, så gikk vi over kleppevarden på vei ned til bilen:)

Mer bilder om du leser mer:)

Hadde GPSen i lomma:)

Related Images:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.