Turer

Familien på sykkeltur

Da har faktisk heile familien fått vært på tur. Og det er jammen ikkje verst:) Det ble en sykkeltur om Bore, og til Selestranda. Så da fikk jeg logga en tur idag og.

Hadde en liten forsyningsstopp på Shellen, slik at vi hadde noe å kose oss med på stranda. før vi syklet videre. Ruben måtte ha en liten pust i bakken på toppen opp mot bore, før vi tok av ned mot stranda. Masse trafikk der idag, så jeg holdt meg et stykke ut i veien slik at Ruben hadde litt mer å gå på. Og da kom det selvfølgelig en i god fart som skulle så hvor nære han kunne komme til meg.. Og det var vemmelig nær. Og ingen biler som kom mot oss. Dusten. Men skulle ikke la det forsure resten av turen vår.

Les mer for resten av historien og bilder.

Nede ved campingen var det også en Bobletreff, eller gamle VW biler. Det var SRVWK som arrangerte treff der denne helga. Fikk tatt noen få bilder før vi syklet videre. Neste stopp var ved kua til campingen, så Ruben fikk ri litt på den:) Og på veien videre mot selestranda, så går det noen hester. Og den ene viser seg stolt frem for damen på andre siden av gjerdet… Du kan si at det er ikke vanskelig å se at det er gutten som viser seg(Se bildet lenger nede). Og enda litt lenger så går det og en gjeng med Skotsk Høylands Fe, og det er jo absolutt verdt å stoppe for å ta noen bilder av:)

Vel nede på stranda så fant vi den vanlige plassen, og Ruben forsvant over en sanddyne for å leke i sanden, mens meg og Linn satte oss ned i sanddyna og nøt sola og slappet av. Deilig. Etterhvert tok vi Chivas ned til Elva slik at hun fikk skylle seg litt i ferskvann. Og hun var ikke vanskelig å be. Ruben var og med, og fikk seg en dose med lek-med-vann.

Til slutt var det å ta over hengebrua og begi seg på veien hjemover. Kjempeflott tur med familien:)

 

Related Images:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.