Bjerkreim,  Turer

Bjerkreimsenderen

Hadde i utgangspunktet tenkt meg en kveldstur ikveld, men så fikk jeg spørsmål fra Rose om hvor turen gikk idag, og dermed så endte det med en kanonkjekk tur til Bjermreimsenderen. Med på turen var Meg, Ruben og Chivas, Rose og Kjell, Oddbjørg, og Irene og Sine.

Turen her til tider tung å gå, da den er noe bratt, men det er grusvei hele tiden, så det gikk veldig greit. Klarte til og med å løpe litt, men da inntok melkesyra lårene mine etter en liten stund. Så det ble med den ene løpeturen.

Vel oppe på toppen, fant vi en fin plass å sitte. Og grill, multifuel og Rose og Kjell sitt nyinnkjøpte stormkjøkken ble fyrt opp. Dermed ble det servert både pannekaker, pølser, suppe, kaffe, kakao, samt noe medbrakte brødskiver. Og til dessert hadde Irene med noen herlige sjokolademuffinse servert med Vanilje-Kesam. Nydeligt.

Turen ned gikk noe raskere, og Ruben mente han hadde store problemer med å stoppe opp, og endte opp ganske mange hundre meter foran oss. Og vi kom oss til slutt helt ned til vannet. Her var det noen som koste seg med jetski og freste rundt. og så var det bare siste bakken opp igjen til parkeringsplassen.

Les mer for bilder og info

Parkering
Det er flere alternativer for å komme seg hit. De fleste kommer vel fra E39, og da tar du av ved Bue, og kjører forbi glattkjøringsbanen. Når du kommer til et lite blått skilt som det står Moi på, så tar du over brua og parkerer på toppen av bakken der.
Alternativt kan du kjøre om Undheim og Kartavoll.

Om turen
Turen går langs en grusvei hele veien opp. Er en låst grind nokså tidlig, og gjerdeklyveren på siden av porten er nokså bratt og vaklevoren. Ellers  så er det mye oppoverbakker. Det skal gå an å gå i terrenget og her, men den stien fant vi ikke.

Related Images:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.