Turer

Vedafjellet

Da ble det en tur ikveld og. Vi skulle egentlig delta på Sykkeltrimmen på Voll tidligere idag, men da var det slik ruskevær, at ingen av oss ville ut. Men så lettet det senere på ettermiddagen, så da ble det en godtur allikevel. Det blei meg, Ruben og Chivas som tok for oss Vedafjellet i Sandnes.

Turen startet fra Melshei Skytebane, og bratt opp til vedafjellet, ned på andre siden og tilbake igjen rundt fjellet. Det ble en tur på nesten 6 km.

Vi hadde noen stopp på veien opp og ned for en liten kjekspause, og koste oss på toppen med kaffe og “Crispokao” En bit crispo rørt ut i varmt vann. Ruben påsto at det var godt, så vi får tro han på det:)

Registrerte at en gjeng fra weatherford hadde vært oppom tidligere på dagen, så da dra nok de enda mere fra Viju i ti på topp opplegget…:)

Turen ned fra fjellet er en del drygere enn oppturen, men så er det bare nedoverbakke:) Det finnes forresten flere ruter opp til Vedafjell som er mulig å gå. Vi fulgte ruta som ligger på Godtur.no.

Les mer for bilder og info

Parkering
Fra Høiland kirke, ca, går det vei som er skiltet melshei. Kjør inn her og parker ved Melshei Skytebane.  Her går stien innover.

Litt om turen
Turen passer for de aller fleste vil jeg tro. Det kan være noe bratt opp til nabotoppe, og så siste kneika før du er på toppen av Vedafjellet. Men det var meg som pustet tyngst opp Bakkene. Ruben på 7 hadde ikke problemer opp der.:) Ellers er stien godt merka med skilt og røde flekker.

Related Images:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.