Turer

Strandtur

Siden jeg glemte kakoen til Ruben på turen til Storaberget tidligere idag. så måtte jeg ta det igjen… Så vi tok oss nok en gang en strandtur til selestranda. Vi pakket stormkjøkkenet, KAKAO og vann, og trillet i retning stranda. Vi bruker ca 15 minutt på turen i det veldig bedagelig tempo:) Og denne gangen så huska jeg hjelmen.

Vel nede så var Ruben av med sko og sokker med en eneste gang og fant en sanddyne å kose seg i. Jeg pakket opp stormkjøkkenet og begynte å koke vann, og oppdaget at jeg hadde glemt koppene. Måtte improvisere, og delte drikkeflaska mi i to, og kunne dermed servere bade kakao til Ruben og kaffe til meg selv. Pulverkaffe riktignok, men det duger på tur det:)

Jeg hadde rigget meg til på samme plass som sist, men følte et sterkt behov for å legge meg nedpå litt, og fant ut at sandynen rett til høyre for meg var perfekt å ligge i:) Det var rett og slett kjempeherlig. Fikk Ruben til å ta bilde av meg og mens jeg lå der og koste meg:) Sola skinte en god stund før den fant ut at den ville leke gjemsel og gjemte seg bak noen skyer. Merka og at vinden tok seg litt opp, men det ble ikke sånn kjempekaldt i den dyna jeg lå i:) Men etter en til kopp med kaffe og, Ruben med sand i alle plasser det går an å få sand, så var det på tide å pakke sammen for å trille syklene hjemover:)

Litt flere bilder ved å lese mer:)

Related Images:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.