Turer

Selestranda i øse pøse

Det ble en liten tur til Selestranda idag. i regnværet. Så meg og Ruben tok syklene fatt, og syklet ned til Sele kai, og et stykke innover til sanddynene. Derfra er det ikke så godt å ha med syklene videre.  Så vi gikk det resterende stykke.

Når vi reiste hjemmefra så var det faktisk opphold, men vi hadde heldigvis tatt på oss tøy som tålte litt regn. Og det fikk vi jammen bruk for. Det regnet ikke så veldig mye, men etter at det begynte å regne, så regnet det hele tiden.. Heldigvis så tåler kameraet å bli litt vått:)

På vei tilbake så var det ingen plass å sette seg ned å rigge oss til med stormkjøkkenet, så vi bestemte oss for å sykle hjem og rigge oss til i garasjen. Og det gjorde vi, så inviterte vi Linn og ut på te og pannekaker:) Håper været er bra imorgen tidlig, da satser jeg på at det blir en morgentur på meg og Chivas:)

Les mer for bilder og mer info.

Parkering
Kjør til bomstasjonen på Sele på riksvei 510, og ta inn mot Sele(det er og skilt til Sele dyreklinikk der) Og når du kommer helt innerst til en 90 graders sving ti venstre, så fortsetter du på grusveien rett frem. Følg denne inn til høyre og parker med sjøhusene. Her er det og toaletter tilgjengelig.

Om turen
Det er en kort og lettgodt tur. Men mye av turen går i sanddyner med mye løs sand, så du må være foreberedt på en del sand. Spesielt om det er litt vått. Det er ikke så lett å gå med barnevogn her. Men det er spennende for små og store her. Og langs sjøen er det mye flott småstein:) Husk båndtvang i klepp kommune. Hellestøstranda er det mer fritt på, og her kan du la hunden løpe fritt:) Men vis hensyn til andre på stranda.

Hadde ikke med meg GPSen idag, så det er ikke noe gps spor idag, dessverre:)

Related Images:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.