Fotturer,  Stavanger

Mastravarden

Ble en impulstur til Mastravarden. Skulle egentlig bare ut på kloster hotellet og hente noe, og så viste jeg at mastravarden var der ute. Og siden den er en av turene på Ti på Topp opplegget, så måtte jeg bare ta turen opp.

Det er en kort og grei tur. Følger en traktorvei oppover, og så kan du svinge av fra den litt oppi bakken(er godt skilta), og så gå en liten rundtur. Kjente jeg var litt skeptisk helt i starten da det var en del kyr som gikk der, og med en advarsel om å nærme seg frittgående kyr pga kalver, så det ble litt spennende. Og jeg hadde fluktruta over steingjerde klart:).

Vel oppe på toppen så var det noen andre og som kom. Såg på noen bilder og skreiv seg inn i boka, noe som jeg glemte helt av. Jeg var nok litt for opptatt av å sjekke inn mastravarden på facebook, og ta litt bilder. Så hele boka der oppe gikk glemmeboka:) Får ta det igjen en annen gang:)

Det var noe kjølig der oppe igår. Værstasjonen på toppen sa 6,3 grader med 6,3 m/s fra vest. Så det var godt å ha jakken på seg:)

Litt bilder ved å lese mer… Hadde bare telefonen med meg, så bildene ble litt så som så:)

[sgpx gpx=”/wp-content/uploads/gpx/20110504-Mastravarden.gpx”]

Related Images:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.