Turer

Lifjell – Hele runden

Hadde en frisk morgentur til Lifjell idag. startet å gå fra p-plassen på Dale 06.20. Linn skal på jobb senere idag, så da er det greit å være hjemme til da. Var skeptisk på turen ut, da det høljeregnet. Men når jeg parkerte hadde det stoppet, og hadde opphold på hele turen. Men det var ikke lett å unngå å bli blaut fordet. Hele stier var omgjort til elver, eller at de elvene som gikk over stien var en del større enn de pleide. Og så var og alle busker og trær gjennombløte.

Rundt einarneset, så mista jeg stien, og iflg gps, så skulle stien være over meg, så vi gikk opp i terrenget der, men det endte nesten i blindvei. Traff inn på den rødmerkede stien igjen litt senere.

Vel oppe på toppen var jeg glad jeg hadde lue med meg i sekken. Vinden var skikkelig kald på den fuktige toppen min. Men fikk da besøkt varden og skrevet meg inn i boka før jeg tuslet videre.Nå var det ned til Dalevatn og så ned til bilen.

Les mer for mer info og bilder

Parkering
Kjør ut til dale, og ta til venstre etter mottaksbygningen, så ser du et rosaaktig hus, her skal du kjøre igjennom, så får du parkeringsplass rett etter her.

Litt om turen
Dette er en lang tur, men med nok motivasjon så får du nok barna med deg:) Hele den lange runden er nesten 9km lang.

Related Images:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.