Turer

Bjørndalsfjellet

Fikk tatt en kveldstur til Bjørndalsfjellet. Det var kun meg og Chivas som tok turen. Og vi kom nokså seint igang, klokka var over 8 før vi begynte å gå fra dybingen.

Når du går fra Dybingen, så starter du rett på en heftig bakke oppover. Men med litt selskap fra noen sauer og lam så gikk den turen ganske bra:) Hele veien opp til Lutsifjellet er en eneste lang bakke, men etter det så varierer det en del mer. før det går bratt oppover til Bjørndalsfjellet. På vei opp til Lutsifjellet, er det viktig å ta noen små stopp og nyte utsikten som åpenbarer seg mot vatne og nedover jæren. Nå var jeg litt uheldig med været ikveld, da det var grått og helste vått. Litt regn i lufta av og til, men ikke noe særlig å skryte over.

Hadde en liten avstikker på lutsifjellet for å få med den toppen og:) og det er aboslutt verdt avstikkeren. Den er ikke langt fra stien heller. Vi snakker vel 50 meter fra stien. Og vel oppe på toppen av Bjørndalsfjellet så hara du utsikt over lutsi vannene, dybingen, Hommersåk, Stavanger, og litt Sandnes. Er noen topper som skjuler Sandnes litt. Hadde meg en kjapp kaffekopp, som jeg tok med meg i handa nedover igjen.

Hadde igrunnen tenkt å ta opp på Dalsnuten og i samme slengen, men siden jeg kom så seint igang, så ble det for fort mørkt. Hadde med hodelykt, og har gått opp til Dalsnuten i mørke før, men valgte idag å droppe det. Men er jammen glad jeg hadde med hodelykta fordet:) Fikk jammen bruk for den på vei ned  til bilen. Der ble det mørkt gitt:)

Avslutta turen med en kaffekopp i bilen før jeg vendte snuten hjemmover:)

Mer bilder ved å lese mer:)


Markeringen på bildet viser toppen på Bjørndalsfjellet:)

 

Related Images:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.