Fotturer,  Randaberg,  Turer

Børaunen

Idag hadde vi en tur til Randaberg. Skulle først bade i Randaberghallen, men det var jammen ikke bare bare å komme frem til den. Det var landsbyritt i Randaberg, og da overtar syklistene makta:) Men vi kom oss da frem for det. Og siden de aller fleste var ute i det fine været og så på rittet, så hadde vi svømmehallen nesten for oss selv:) Men vi skulle ut i det fine været etterpå, og da var det ikke å se syklister suse forbi som var målet. Nei, vi skulle ut til Sandestranda og gå ut til Børaunen.

Etter å ha kjørt diverse omveier, og ventet på at syklister skulle passere, så kom vi da tilslutt ut til Sandestranda. Og vi fikk pikkpakket med oss og travet avgårde. Været idag var nydelig. Litt vind fra sørøst, men den var varm og fin:) Det er ett fantastisk dyreliv på veien, med en haug med forskjellige fuglearter. Og underveis ser vi hele tiden målet, de to vardene helt ute på Børaunen.

Vel fremme så var det omelett som sto på menyen idag. Hadde før vi tok avgårde hakket opp noe paprika, og noen pølser, samt rørt sammen røra og hadde den i en lukket tupperware boks. Steikte aller først paprikaen og pølsene, og hadde røra oppi tilslutt. Snudde det litt underveis. Men du verden det var godt. Og Ruben ville ihvertfall ha mer. Det ville forsåvidt jeg og:) etter en god pause, så var det påtide å tusle tilbake, da vi skulle i selskap til Lisa og Sine, som begge nettopp  har fylt året:)

Litt om turen
Dette er en veldig lett tusletur. Det er nok ikke så greit med barnevogn her da det er en del gjerdeklyvere som skal forseres, og tror ikke det er så lurt ute på rullesteinene heller:) Men turen er veldig lettgått selv for små barnebein. Og mye interesant å finne på i fjæra på vei utover, så her kan du bruke nøyaktig så lang tid du selv vil bruke. Vi gikk sånn noenlunde jevnt, og bruke en drøy halvtime hver vei. Målet har du i syne hele tiden.

Parkering
Kjør mot mekjarvik, men fortsett mot Randaberg. Følg skilting til Tungenes, men ta til venstre når du får skiltet til Sandestranda opp.

Related Images:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.