Turer

Synesvarden og Steinkjerringa

Påsken er på hell og vi er kommet oss hjem fra Lyngdal. Men den siste dagen må nyttes til å komme oss ut på tur for det:) Turen idag gikk fra Holmavatn til Synesvarden via Steinkjerringa og tilbake til Holmavatn. Det var meg og Ruben som reiste på tur idag, sammen med Mor(Inger Berit) og Far(Svein). Irene, Adrian, Sine, Lisa og Susanne skulle og være med, men det endte med at vi gikk via Synesvarden og traff på de andre med Steinkjerringa. Der stoppet vi, tok bilder og noterte oss inn i boka, før vi rigget oss til rett nedenfor hytta som ligger like ved. Her var det lunt og godt:) Nå var det spisetid, og vi tok fram nisten. Jeg hadde selvfølgelig stormkjøkkenet med, og på menyen idag var det burgere og pølser som ble steikt på panna. Godt med appelsin og kake som Irene hadde med seg og:)

Må og ha med at mor hadde en aldri så liten dans med en hoggorm på turen mellom Synesvarden og Steinkjerringa. Stakkar huggormen gjorde jo bare det den kunne for å komme seg bort fra ståket:) Den ble nok litt forfjamset da mor og chivas dumpet oppi den:).

Det var rett og slett bare en fantastisk avlsuttning på en fantastisk påske.

Bilder og mer info finner du ved å lese videre.

Info om turen
Dersom du tar turen som vi tok idag, så er den på 9,2km. Vi hadde en gangtid på 2 timer og 38 minutt. Det er en lett tur å gå. Ikke de verste bakkene å klatre opp. Men det er noen bakker som kjennes på pusten her og der. Stien er godt oppmerket. Enda mer info finner du på www.turinspirasjon.net.

Parkering
For å komme til Holmavatn, så kjører du til Varhaug og tar opp mot Bue. Når du kommer til Ueland, så er det ca 1km før du svinger inn mot holmavatn misjonssenter. Koordinater for parkering: N58 37.527 E5 46.540.

[download id=”6″]

Related Images:

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.