Fotturer,  Lyngdal

Stuestøl Kultursti

Gikk en kort liten tur på den gamle Stuestøl Kultursti. Det er en gammel gårdsvei/sti som er blitt tatt vare på av de som driver Stuestøl Gård. Dvs trur det er lenge siden det er gjort noe vedlikehold på denne stien nå. Men det er en flott tur som kan gå som en rundløype. Starten av stien går egentlig fra Stuestøl gård, og avsluttes ved Torveløa. Men det er fullt mulig å gå videre inn til skjærland gård og inn på veien igjen der. Vi var Rose, Kjell, Nikolai, Oddbjørg, Ruben og Bengt. Og det var en lett tur for alle. Vi gikk om Skjærland først, og hadde en liten pause rett før stuestøl gård med litt kakao og kvikk lunsj.

Ligger noen bilder og GPS spor tilgjengelig ved å lese mer:)

[sgpx gpx=”/wp-content/uploads/gpx/Kultursti 20110421-Stuestøl.gpx”]

Related Images:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.