Turer

Pølser, egg og påskekos på Vistestraen

Elise og frank har akkurat fått sparket igang ett opplegg som vi håper kan bli en påsketradisjon. Vi samlet oss sammen familie, venner og bekjente på Vistestraen på Randaberg. Med oss hadde vi grill, grillmat og annet påskekos. Mens grillene varmet seg opp, så ble alle ungene sendt ut på eggesanking. 29 egg var gjemt rundt omkring i skogen, og trur de aller fleste ble funnet. Det var litt vanskelig å  vite da måkene hadde oppdaget eggene og begynt å forsyne seg av dem, og om det skulle bli noen liggende igjen etterpå, så regner jeg med at det er ett eller annet dyr som får seg litt ekstra påskekos:).

Vi fikk grillet og kokt egg, og ungene koste seg med å grilla marsmellows etterpå. Og så fikk de blautet seg ut nede på stranda og. Alt i alt en kjempekoselig påsketradisjon vi håper varer:)

Er noen flere bilder hvis du leser videre.

Related Images:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.