Fotturer,  Lyngdal

Kvellandsfossen Naturreservat

Det er et naturreservat som er en edelløvskog som ligger like ved Kvellandsfossen på vei opp mot eiken. Vi Parkerte ved Bringsjord og gikk de få km det er å gå opp til reservatet. Vi håpte på å komme oss helt opp til fossen, men skogen og ura der ble litt i det tøffeste laget. Men det ble allikevel en fantastisk flott tur i det flotteste påskeværet jeg har opplevd på lenge. skogsbunnen utenom stien var dekket med hvitveis, og i naturreservatet var det noen av de tøffeste rotsystemene jeg noensinne har sett. Under en av disse røttene rigget vi opp stormkjøkkenet og kokte tomatsuppe med pølser og makaroni, og koste oss med dette isammen med litt kvikklunsj, kjeks og kaffe. Og kakao til Ruben selvfølgelig:) Chivas benyttet hver eneste sjanse til å ta seg ett bad. Var litt skummelt når hun mer eller mindre jumpet uti elva som var noe vel stri for bading. Men det gikk godt, hun gikk ikke uti dersom hun såg at det var sterk strøm. Og på tilbaketuren fant hun huggorm, jeg så akkurat snurten på den da den forsvant ned i gresset:) Rakk ikke å ta bilde av den da:)

Flere bilder og info ved å lese mer:)

[sgpx gpx=”/wp-content/uploads/gpx/20110422-Kvellandsfossen naturreservat.gpx”]

Related Images:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.