Fotturer,  Lyngdal,  Turer

Åvesland i Lyngdal

Hadde også idag en flott tur med Ruben og svigermor:). Idag kjørte vi ned til Rosfjord Hotell og parkerte bilen der. Derfra var det et stykke å gå på vei, før vi gikk opp i skogen. Men det var bratt nok der og gitt:) Hadde store problemer å finne frem til den stien som skulle være merket med gule merker, men vi fant den til slutt. Fant og på vei opp noen svære kjuker som ble med oss på turen og helt tilbake til Hytta:)

Vel oppe på toppen hvor vi i utgangspunktet trodde det skulle være noenlunde trefritt, så var det jammen nok av tre. Så vi fant ikke noe særlig god utsikt der oppe… Men pannekakene smakte veldig godt for det om:) Etter pausen så startet vi på nedstigningen igjen og fant en plass med steinbord og steinbenk, men det var nok med vind der. Så bar det ned til Rossfjord igjen for å finne bilen. Hadde en liten stopp på Rema 1000 for å handle is og noe potetsalat.

Mer info ved å lese videre:)

Parker ved Rossfjord hotell, som er nede ved stranden. Gå så mot lyngdal og ta til høyre ved Lyngdal Kristne Grunnskole. Følg veien opp, og følg gul merket løype. Kan være veldig vanskelig å finne stien.

Related Images:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.